Direktlänk till inlägg 31 maj 2010
En lätt och vårskön sallad som gör sig bra på picknick - går ej så bra att spara!
Avokadosallad
4 port
1 msk vitvinsvinäger
3 msk olivolja
2 msk vatten
1 tsk honung
½ tsk salt
peppar
1 burk blandade bönor
isbergsallad & ruccola
en bit rödkål
2 avokados
1 dl rostade cashewnötter
75 g blåmögelost
Rör ihop vinäger, olja, vatten och honung och smaka av med salt och peppar.
Skölj salladen och bönorna. Strimla rödkålen och salladen och lägg i en stor skål. Blanda ner bönor, avokados i strimlor och smulad blåmögelost. Droppa hälften av dressingen över salladen och blanda runt. Strö över rostade cashewnötter och servera med resten av dressingen och ett gott bröd.
Nu är juni snart slut och halva nyårslöftet är infriat, inbloggat, lagat, uppätet och mätt och belåtet :) På www.jessicas365.se / jessicasmat.wordpress.com hittar ni mitt årsprojekt 2011 - 365 recept på 365 dagar. Kolla framgången! Ha det...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 | |||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
|||
24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|